е боготворена във всички краища на света, но за българската

...
е боготворена във всички краища на света, но за българската
Коментари Харесай

Певицата Ищар: За много палестинци нападенията на Израел са надежда за живот без Хамас“

е боготворена във всички краища на света, само че за българската аудитория тя е по-специална, тъй като връзката й с България е особена. Певицата не е просто влюбена в нашата татковина – тя има специфична стая в дома си, която е кръстена на страната ни.
В предаването " Преди обед “ тя приказва извънредно прочувствено пред Георги Тошев за военния спор сред Израел и Ивицата Газа. " Изгарят Йерусалим, подканват хора да си купуват ножове по 1 $ и да убиват евреи. Докъде стигнахме? Всъщност за доста палестинци нападенията на Израел са вяра. Звучи налудничаво, само че това им е единствената вяра за нов живот без " Хамас “ – разяснява Ищар.
 Блинкен: Решението за две страни е единственият излаз Блинкен: Решението за две страни е единственият излаз
Американският държавен секретар Антъни Блинкен съобщи през днешния ден, че Вашингтон поддържа решение за две страни в разрешаването на спора ме...
Певицата приканва всички хора с огромни сърца по света вместо да шестват по улиците, да отидат да оказват помощ на Газа и децата там. Да отстранен " Хамас “ и да имат по-добър живот. " Израел в този момент прави мръсната работа за всички – да се унищожи това терористично придвижване. Не желаеме да избием хората в Газа. Близо 10 000 палестинци идват всеки ден в Израел, с цел да работят. Но не можеш да позволиш на тероризма да вирее. Ако страните го разрешат, бедствието за тях ще е голямо “ – уверена е Ищар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР