ДЮШ на Пирин (Благоевград)проведе лекция в зала ''22 септември на

...
ДЮШ на Пирин (Благоевград)проведе лекция в зала ''22 септември на
Коментари Харесай

ДЮШ на Пирин със специална лекция за деца и родители

ДЮШ на Пирин (Благоевград)проведе лекция в зала ''22 септември " на тематика „ Правилното хранене като гаранция за по-добри достижения ”

Пред огромен интерес и цялостна зала от над 200 души,презентация по тематиката изнесоха психоложката на Академията - Цветелина Хаджиева и основният треньор Радослав Митревски. В нея те обясниха в детайли изгодите от здравословния метод на живот и връзката с триумфите в спорта.

Присъстващите деца и родители получиха нагледни и персонални образци, а в края на лекцията имаше и изненада – кетъринг. Здравословните храни бяха приготвени персонално от екипа на школата.

Ние имаме вяра, че здравословният метод на живот е пътят към построяването на положителни футболисти и качествени персони.

Както към този момент е ясно, управлението и треньорският щаб на ДЮШ на Пирин държи на отборната и персонална дисциплинираност. Нашата цел и задача е да създадем и развием освен положителни футболисти, а и персони за образец. За да реализираме задачата си разчитаме и на персоналната отговорност и хубавичко фамилна среда. Затова се обръщаме още веднъж към всички деца и родители от ДЮШ на Пирин - дано дружно създадем едно по-добро бъдеще и бъдем положителният образец!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР