"Дяволското гърло" - български сериал, излъчен по Нова тв през

...
"Дяволското гърло" - български сериал, излъчен по Нова тв през
Коментари Харесай

Американският канал AXN купи сериала Дяволското гърло

"Дяволското гърло " - български сериал, излъчен по Нова тв през 2019 година, е платен от американската телевизия AXN и ще има и международна премиера, осведоми "24 часа ".

За договорката копродуцентите Нова тв и "Дрийм тийм " - компанията на Евтим Милошев, която основава кино лентата, подписват тристранен контракт с телевизионния канал.

AXN е благосъстоятелност на "Сони пикчърс телевижън ", стартирал на 22 юни 1997 година Издържа се от реклама и абонамент и излъчва главно екшън филми, сериали и риалити стратегии.

След триумфа на престъпната поредност, в която основните функции се извършват от Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, "Дрийм тийм " е подготвена да снима и втори сезон. Той също ще бъде излъчен по Нова тв, за което двете страни следва да се договорят.

"Сценарий към момента нямаме, само че библията на сериала (книга, в която се разказват концепцията за сюжета, героите, мястото на фотосите и така нататък - б.р.) е изцяло подготвена ", сподели Милошев пред "24 часа ".

Владо Карамазов също подсказа, че ще има нов сезон на "Дяволското гърло ". Той разгласява фотография с изобретателния продуцент и сценарист Иван Спасов, с който работиха и по престъпната драма.

"Толкова доста история имаме с него, че можем умерено да напишем книга. Че и две - едната трагична, другата комична... В момента работи по нещо доста чакано и от мен, и от вас ", написа Карамазов в Инстаграм.

Веднага по-късно десетки хора му дадоха отговор, че чакат с неспокойствие да гледат "Дяволското гърло 2 ".

В първия сезон 12-серийният филм стартира с мъртвец, паднал от небето в едно от смолянските езера. Екипът от следователи, управителен от Карамазов, към който се причисли и профайлър от ДАНС, изигран от Духовникова, разкри поредност убийства, всяко от които белязано с мистичност и осъществено в разгара на бежанската рецесия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР