Дясната ръка на Слави Трифонов - Тошко Йорданов, брани личния

...
Дясната ръка на Слави Трифонов - Тошко Йорданов, брани личния
Коментари Харесай

Сестрата на Тошко се срамува да ходи на работа заради изцепките му

Дясната ръка на Слави Трифонов - Тошко Йорданов, брани персоналния си живот даже повече от своя партиен лидер. Въпреки това безобразните му парламентарни пируети и пошло поведение съумяват да се отразят на най-близките му хора, отпред с по-малката му сестра - надарената актриса Мими Йорданова.

По осанка симпатичната къдрава дама не е разпознаваема за аудиторията, обаче гласът ѝ е стигал до съвсем всеки български дом поради хитовата драма " Вътрешен човек “ с присъединяване на турската мегазвезда Чаатай Улусой, където Мими взе участие в дублажа.

Мими по никакъв метод не обявява родствената си връзка с Тошко, само че тя не била загадка за сътрудниците й от Столичния куклен спектакъл. Тежките политически земетресения от последните две седмици, в които дребничкият водач на групата на Има Такъв Народ в Народното събрание е главен воин, се отразили тежко на душeвността на сестра му.

Йорданова, която по принцип се радва на любовта и уважението на сътрудниците си, била подложена на грозни намеци по адрес на Тошко. Осветител даже си разрешил да я напсува в коридорите на театъра, което напълно я раздрусало.
 Тошко Йорданов – циникът, чийто аватар е Слави Трифонов
По този мотив Мими е излязла авансово в лятна почивка, въпреки сезонът в Кукления спектакъл да завършва чак на 26 юни. Нейни другари се тормозят, че любимката на стотици деца е на ръба на депресията, макар че няма нищо общо с делата на брат си.

За разлика от баткото, който приключва история в Софийския университет, Мими има артистични пристрастености и се дипломира в НАТФИЗ със компетентност " Актьорство за куклен спектакъл “ през 1994 година Бляновете ѝ за шеметна кариера обаче не се сбъдват. Въпреки известността на своя брат и дългия му стаж в малкия екран Йорданова цялостен живот играе детски представления от рода на " Трите прасенца “, " Питър Пан “ и сходни. В последните години Мими си докарва спомагателни приходи, като озвучава реклами и турски сериали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР