Двуседмични по-строги мерки във връзка с разпространението на COVID-19 са

...
Двуседмични по-строги мерки във връзка с разпространението на COVID-19 са
Коментари Харесай

Фитнесите са в готовност за протест, ако ги затворят изцяло

Двуседмични по-строги ограничения по отношение на разпространяването на COVID-19 са въведени от през вчерашния ден у нас. В някои области фитнес залите са затворени, а други работят до 30% потенциал.

В София фитнесите работят до 50%. Управителят на фитнес зала в София Мария Станчева показа пред Българска национална телевизия, че никой от сектора не може да реагира умерено в обстановката, в която всеки нов ден може да донесе нови рестрикции или затваряне на залите.

" Няма по какъв начин човек да приема равнодушно обстоятелството, че би трябвало да разчита на страната, " на която явно не може да разчитаме ", съобщи тя и акцентира, че в залата, която е огромна, отдалеченост се съблюдава и във фитнеса никой не идва болен.

Мария Станчева показа още, че с помощта на медиите е почнало погашение на помощи на заетите във фитнесите. Тя добави, че към момента се чакат част от средствата.

Станчева акцентира, че в случай че още веднъж се стигне до затваряне на фитнес залите и понижаване на потенциала на посещаемост, тяхната зала ще се включи към митинга, който приготвят сътрудниците им страната.

Затварянето докара до банкрута на доста зали, други следва да закрият бизнеса си поради банкрут, сподели още тя и добави, че упорстват да има предвидимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР