Двукратният победител в Биг Брадър Джино Бианкалана се оказа един

...
Двукратният победител в Биг Брадър Джино Бианкалана се оказа един
Коментари Харесай

Джино Бианкалана показа как гази карантината

Двукратният победител в Биг Брадър Джино Бианкалана се оказа един от стотиците извършители на строгата карантина у нас. Той и приятелката му, която е лекарка, избраха да изоставен София за Великден и да отпрашат за парцела си на морето. От няколко дни Джино непрестанно качва фотоси в инстаграм профила си от красивото крайбрежие и лятната си къща в прочут курорт на юг. Той сподели, че е избрал за празника украсени яйца с маски, както е последната мода.

Джино, който другояче разполага с огромен двор и първокласна къща и в София, очевидно е съумял да премине блокадата на столицата в средата на седмицата, когато пропускателния режим бе по-лесен. От петък обаче ограниченията са съществено затегнати, тъй че остава заплахата той да не успее да се върне в столицата. Засега обаче Бианкалана и гаджето му се любуват на свободата и морето и не се тормозят за прибирането си.

Въпросът е какъв образец дава двукратният победител в Биг Брадър на почитателите си с пътуването си от единия до другия завършек на страната, макар експлицитните апели това да не се случва. Още по-смешното е, че Джино е избрал за профилна фотография в инстаграм такава с апел "останете си у дома ", само че по този начин са хората с доста къщи из България.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР