Двукратният носител на Оскар“ Том Ханкс е избран за главен

...
Двукратният носител на Оскар“ Том Ханкс е избран за главен
Коментари Харесай

Том Ханкс ще изнесе реч на церемонията по дипломирането в Харвард

Двукратният притежател на " Оскар “ Том Ханкс е определен за основен оратор на церемонията по дипломирането на випуск 2023 в Харвард на 25 май, оповестиха от университета от Бръшляновата лига във вторник, съобщи АП.

Президентът на Харвард Лорънс Бакоу назова Ханкс " същински занаятчия в своя поминък “. " В допълнение към брилянтния си актьорски гений Том показва вродена емпатия и надълбоко схващане на човешката психика “, се споделя в изказването на Бакоу. " Той е съдействал доста за националната ни просвета и е разширил способността ни да оценяваме исторически обстоятелства и сюжети, които до момента не са били проучвани “, добави президентът на Харвард.

Сред последните оратори на церемонията в Харвард бяха някогашният министър-председател на Нова Зеландия Джасинда Ардърн, починалият деятел за цивилен права Джон Люис и режисьорът Стивън Спилбърг.

66-годишният Ханкс е взел участие в съвсем 100 кино лентата. Номиниран е за " Оскар “ шест пъти, като през 1993 година печели премията за най-хубав артист за " Филаделфия “, а през идната година - за " Форест Гъмп “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР