Двукратният Ф1 шампион Фернандо Алонсо заяви, че се надява през

...
Двукратният Ф1 шампион Фернандо Алонсо заяви, че се надява през
Коментари Харесай

Алонсо иска да се фокусира върху един шампионат през 2020

Двукратният Ф1 първенец Фернандо Алонсо съобщи, че се надява през 2020 година да се концентрира единствено върху един шампионат за разлика от сегашния сезон. Испанецът обаче няма да приема предложения до юли месец. В момента Алонсо се приготвя за присъединяване си в Индианаполис 500 с Макларън и за 24-те часа на Льо Ман с Тойота. Миналата седмица Алонсо тества и новия Ф1 болид на Макларън в Бахрейн, като не изключва и разновидността да се върне във Формула 1, в случай че има задоволително конкурентна кола за купа.
Car No. 14 (yay!)@alo_oficial #F1Testing #F1 pic.twitter.com/Ep7aptW5Q5
— Formula 1 (@F1) April 3, 2019
" В момента се концентрирам върху 6-те часа на Спа, Инди 500 и 24-те часа на Льо Ман. До юли няма да премислям идващия сезон ", съобщи Алонсо пред няколко испански кореспонденти след теста в Бахрейн. " Идеята ми е да не променям шампионатите толкоз постоянно, тъй като се отдалечавам от съвършеното ".
Lk who's here!

@alo_oficial #BahrainGP #F1 pic.twitter.com/ZEBQsqnL0K
— Formula 1 (@F1) March 30, 2019
Испанецът не съжалява за решението си да напусне Формула 1: " Ако Карлос Сайнц завоюва две или три надпревари преди финала на сезона в Абу Даби, може и да се съглася да се върна ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР