Двуетажни автобуси, котешки кафенета и Седмица на модата в Лондон: Най-добрите следобедни чайове в Лондон

...
Селекция от лакомства за следобеден чай в хотел The Guardsman
Коментари Харесай

Избор от лакомства за следобеден чай в хотел The Guardsman Селекция от лакомства за следобеден чай в хотел The Guardsman - Авторско право The Guardsman Hotel От Амбър Луиз Брайс Публикувана на 14/09/2023 - 18:00•Актуализирано 18:00 Споделете тази статияБутон за затварянеfacebookFacebookfacebooktwitterTwittertwitterflipboardFlipboardflipboardизпратиИзпратиизпратиredditRedditredditmessengerMessengermessengerlinkedinLinkedinlinkedinvkVK<им src="https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg" width="48" height="48" alt="vk" class="u-show-for-medium" loading="lazy" fetchpriority="low" >

Тези следобедни чайове предлагат не само уникални изживявания, но и вегански и безглутенови варианти.

Какво може да бъде по-британско от това да се насладите на следобеден чай?

РЕКЛАМА

Традиционно сервиран между 15:00 и 17:00 следобедният чай отдавна е кралска афера, като се твърди, че британските кралски особи избират сладко преди сметана върху своите кифлички - редът, в който се слагат топингите, е десетилетен дебат сред британците.

Най-голямата хотелска верига в Обединеното кралство добавя бекон на растителна основа към бюфета си за закускаНово меню в магазина за пиле, тъй като марката за фалшиво месо стартира в Обединеното кралство

От успокояващото дрънкане на порцелан до изискани пръсти храни, това е типично британска традиция, която предлага вкус на царственост.

Но цялата тази сметана, захар и сладкиши може да бъде доста неблагоприятна за тези с различни диетични нужди, така че ето списък с най-добрите следобедни чайове в Лондон – включително вегански и безглутенови варианти.

The Biltmore Mayfair: За любителите на модата напред

Публикация, споделена от The Biltmore Mayfair (@thebiltmoremayfair)

Следобедният чай на Biltmore Mayfair е пълен с изискани соленки и декадентски десерти.

Този септември петзвездният хотел си партнира с Malone Souliers за тематично меню.< /p>

Потопете се в лакомство с форма на висок ток от крем от роза и ванилия, конфи от ягоди и малини, крамбъл и пресни малини, вдъхновени от обувката Maureen на италианската марка и творение във формата на ръчна чанта от крем и гъба от органично масло матча, юзу ганаш и шоколадово покритие, вдъхновени от Divine bag.

Подчертавайки пресни и културни продукти от цялото Обединено кралство, менюто включва и класически ястия като кифлички с мътеница със сметана и конфитюр и сандвичи с крем от краставици и копър.< /p>

Опции без глутен се предлагат при заявка.

Можете да вземете това меню през септември от 12:30 до 17:00 ч., на цена от £80 (€93) или £95 (€111) ) с чаша шампанско.

The Guardsman Hotel: За блаженство на веган следобеден чай

На пет минути пеша от Бъкингамския дворец, The Guardsman Hotel е идеално разположен за царствено тържество.

Вити стълби водят до слабо осветена трапезария, пълна с кадифени мебели, мраморни маси и картини в златни рамки, създавайки атмосфера, която се чувства едновременно уютна и изискана.

РЕКЛАМА

Менюто е разнообразно, предлага вегетариански и безглутенови следобедни чайове. По-специално за веганите има вкусно плътен бадемов крем и мек боровинков чийзкейк, приготвен с ядки кашу, носещ цилиндър с текстура на желе. Солените опции включват пълнежи за сандвичи, като изваден барбекю джакфрут и маринована краставица, копър и лимоново масло.

Цената на човек е £65 (€76), включително чаша шампанско Mumm Cordon Rouge, а резервациите са на разположение всяка сряда до неделя от 12 до 17 ч.

Кето, палео, веган: Коя диета допринася най-много за намаляване на въглеродния ви отпечатък? Искате ли да пътувате по-устойчиво? Опитайте да се насладите на сезонните изкушения на Европа

Скица: За причудливост в стил Уес Андерсън

Публикация, споделена от sketch (@sketchlondon)

Декорирана в слънчево жълто, с балонни лампи и осветени от дъгата тоалетни, чайната в Sketch London се превърна в емблематична със своя причудлив стил.

От макарони с шоколад и касис до яйца Drumkilbo, иновативното меню Mayfair предлага уникален френски привкус на традиционния британски следобеден чай. Има и алтернативни опции без ядки, без глутен и веган, включително веганско коронирано „пиле“ и крема сирене.

Цената на човек е £80 (€93), а резервациите са налични всеки понеделник до Неделя от 11.00 до 16.30.

РЕКЛАМА

Пекарната на Бриджит Ковънт Гардън: За обиколки и чай

Публикация, споделена от Пекарната на Бриджит (@brigitsbakery)

Всички на борда за следобеден чай! Вижте забележителностите на, докато похапвате кифли с автобусните обиколки на Бриджит.

Тръгвайки от автогара Виктория или площад Трафалгар, класически двуетажен автобус е превърнат в чайна, сервираща малки сладкиши, докато Сейнт Джеймс Парк се носи покрай прозореца ви.

Има бездънни опции за напитки, покриващи, коктейли с джин или шампанско, които да съчетаете с креативни обрати на класическия следобеден чай като краставица, крема сирене и ментов пръст върху хляб с босилек.

Има алтернативни следобедни чайове за вегани, вегетарианци, без глутен и халал по заявка.

Цената на човек е £39 (€46) за следобеден чай, £45 (€53) с чаша или от £70 (€82) с неограничени напитки. може да се направи за всеки ден между 12-17 часа, като всяка обиколка с автобус е с продължителност 90 минути.

РЕКЛАМАКипър може да е най-добрата плажна дестинация, но неговите винарни също заслужават внимание. Ето защо

The Diamo

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР