Двудневен празник за най-добрия приятел на човека започва в многофункционалната

...
Двудневен празник за най-добрия приятел на човека започва в многофункционалната
Коментари Харесай

Два дни бляскаво шоу с кучета в Колодрума

Двудневен празник за най-хубавия другар на индивида стартира в многофункционалната спортна зала " Колодрума " в Пловдив. Днес и на следващия ден поданици и посетители на града, както и притежатели на кучета, ще могат да се насладят, а и да вземат участие в две есенни национални киноложки изложения. Освен това в залата ще има ревю на десетки компании от сектора. В събитието ще вземат участие хора и домашни любимци от цяла България. По традиция четириногите участници ще бъдат съдени от уважавани интернационалните съдии. Този път те са Златко Джокич от Сърбия и Тревор Хискок от Южна Африка.



Организатор на двудневния кучешки празник в " Колодрума " е „ Български киноложки клуб “. Оттам дават обещание богат награден фонд, лотария и доста занимания за всички присъстващи. Най-младите водачи ще премерят сили в състезанията „ Дете с куче “, разграничени в три възрасти. За свършек на всеки от дните на надпревари ще има бляскава шоу стратегия “Best in Show ” - избор на най-красиво куче на деня измежду спечелилите по породи. А на финала, който ще бъде подложен след 15 часа в неделя, ще бъде определен и първенецът - „ Supreme Best in Show ”. Поканени са както експертите, по този начин и феновете - със куче или без. Родителите ще могат да срещнат децата си с най-изящните представители на породите в спокойна и радостна конюнктура, а пък стопаните на домашни любимци - да прегледат ревюто и да се срещнат с най-новото в храненето, развъждането и грууминга.



Посетителите ще имат опция да се насладят или да се включат в състезанията " Млад лидер ", " Развъдна двойка ", " Развъдна група ", " Група на потомците ", а измежду кучетата ще се изберат най-красивите бебета, дребни екземпляри, ветерани и т.н.       

Kиноложкият празник е продължение на неповторимото преживяване от изложбите в края на май. Тогава още веднъж зала „ Колодрума “ подслони стотици кучета за събитие под наслов „ Всичко за кучето “. Пловдивчани и посетители на града имаха неповторимия късмет да наблюдават национална и профилирани изложения за расови кучета, грууминг шоу и демонстрации, както и лекции, отдадени на развъждането и домашната грижа за кучетата. Съдиите, поканени да създадат извънредно сложния подбор на събитието тогава бяха специалистите Рафаел Мало Алкрудо от Испания и Аугустин Йонеску от Румъния. Кучето Лили, порода планинско бернско куче на 6.5 години, стана огромният победител в двудневните киноложки празници през май. За приз в обособените категории се състезаваха 300 кучета от 9 страни.





Още тогава уредниците на събитието останаха впечатлени от " Колодрума ", атмосферата и отношението на управлението, което пък стана причина незабавно да заявят  половин година по-рано, провеждането на двудневния киноложки празник този уикенд.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР