Двубоят срещу Левски днес ще бъде по-специален за Вини Трибуле.

...
Двубоят срещу Левски днес ще бъде по-специален за Вини Трибуле.
Коментари Харесай

Звездата на Берое Вини Трибуле сменя Зарата с Герена

Двубоят против Левски през днешния ден ще бъде по-специален за Вини Трибуле. Нападателят е считан за несъмнено ново попълнение на сините от зимата, само че през днешния ден ще даде максимума, с цел да могат заралии да стигнат до следващ значим триумф, написа " Тема спорт ".

Той има контракт до края на шампионата. И с цел да го имат в редиците си, те ще би трябвало да платят някаква трансферна сума, само че тя никога няма да е огромна. От " Герена " са провели диалози с сътрудниците на футболиста, които са българи, и са прецизирали какви условия ще получи клиентът им, с цел да носи екипа на столичани.

Вини Трибуле е водещият изпълнител на Берое. Централният нападател има 5 гола в 11 турнирни мача. Освен на върха на офанзивата той може да работи и на фланга. Роден е на 18 юни 1999 година във Франция, само че има камерунско родословие. Той няма да заема квота за състезател отвън Европейски Съюз.

Вини дойде в Стара Загора в края на есенния дял на сезон 2022/23. През предходната акция означи 3 гола в 14 срещи в шампионата. Трибуле стартира доста мощно сегашната, откакто вкара 5 пъти в 11 дуела - 2 пъти за 2:1 над Пирин и по един път над Арда (1:0), Крумовград (1:0) и Локо Пд (2:1).

Днес треньорът на заралии Хосе Луис Ачиари няма да може да разчита на контузения халф Едвин Ласо, като по всяка възможност ще заложи на Сегундо Пачаме за негов заместител.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР