Двубоят от втория кръг на надпреварата в Група А за

...
Двубоят от втория кръг на надпреварата в Група А за
Коментари Харесай

Балкански абсурд: Езиков тест за феновете на влизане на стадиона за квалификацията Черна гора - Англия

Двубоят от втория кръг на конкуренцията в Група " А " за Евро 2020 сред Черна гора и Англия ще предложи непредвидени страсти за гостуващите почитатели. Според " Скай спортс " локалните управляващи са решили да ревизират езиковите знания на последователите на входовете на стадиона в Подгорица.

Причината за това е, че повече от 100 почитатели на Англия са си закупили билети за секторите, които са за домакинската аудитория. Те няма да бъдат позволени на стадиона, а с цел да бъдат разпознати като гостуваща аудитория, служителите на реда на входовете ще ревизират дали приказват черногорски, както се води формалния език на страната. Още по-абсурдното е, че тези стотина индивида са си купили билетите през футболната асоциация на Черна гора и при заплащането на пропуските са посочили паспортите си. От федерацията обаче просто оповестиха, че е станала " административна неточност " и почитателите с тези билети няма да бъдат позволени на стадиона.
Иначе гостуващата агитка получи единствено 650 билета за днешния дуела, който е от нашата квалификационна група за европейското състезание. В първия кръг България и Черна гора приключиха при резултат 1:1 на стадион " Васил Левски ", до момента в който " трите лъва " разрушиха Чехия с 5:0 на " Уембли ". ЕВРО 2020 2 кръг, понеделник 25 март  Черна гора 21:45предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР