Двубоят Хърватия - Англия от полуфинала на Световното първенство по

...
Двубоят Хърватия - Англия от полуфинала на Световното първенство по
Коментари Харесай

Хърватия в трескава подготовка за футболната среща с Англия тази вечер

Двубоят Хърватия - Англия от полуфинала на Световното състезание по футбол довечера ще промени доста живота в хърватските градове през днешния ден, осведоми Танюг. Заради мача магазини, заведения за хранене и театри ще приключат работния ден по-рано, а търговците оферират понижения и награди. Мачът ще се играе в 20 часа московско време на стадиона " Лужники ".


Първа реагира веригата магазини " Шпар ", която разгласи, че през днешния ден в 19.30 часа ще затвори всички супермаркети, с цел да може чиновниците да гледат мача. Същата стъпка последва и от " Конзум ", оповестява в. " Ютарни лист ".

По този метод бихме желали да дадем опция на всички работещи да гледат онлайн в компанията на фамилиите и приятелите си мача Хърватия-Англия и опцията за историческо класиране на финала, съобщи веригата " Конзум ". В деня на мача някои търговци в Хърватия оферират понижения до 40 %.

Собствениците на загребския бар " Бургерай " взеха решение да затворят през днешния ден по-рано, защото всички служащи желаят да гледат футболната среща.

Два загребски спортни клуба отхвърлиха вечерните тренировки, а към момента не е известно дали и фитнес клубовете ще вземат същото решение.

 Франция е първият финалист на Световното състезание по футбол в Русия Франция е първият финалист на Световното състезание по футбол в Русия
Франция се класира за финала на Мондиал 2018. На полуфинал от Световното състезание по футбол французите победиха тима на Белгия с 1:0 с гол на Самю...

Гражданите на Хърватия имат опция да завоюват скъпи награди, в случай че познаят резултата от мача. Една застрахователна компания подарява за прочут резултат футболни екипи. Фитнес клуб предлага понижения за членски карти, ресторант предлага безвъзмездна вечеря за двама, а школа за задгранични езици в Шибеник предлага безвъзмезден едномесечен курс по непознат език по избор.

Загребското летище " Франьо Туджман " помоли пасажерите, които пътуват за Москва с четири чартърни полета, да дойдат на летището минимум два часа и половина по-рано, защото се чака срядата да бъде най-натоварения ден в сезона.

На стадион " Лужники ", който приема 78 000 фенове, се чака да дойдат по 10 000 ентусиасти от Хърватия и от Англия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР