ДВсеки има идеалната представа за почивката и уикенда, но според

...
ДВсеки има идеалната представа за почивката и уикенда, но според
Коментари Харесай

Какъв е вашият идеален уикенд според зодията?

Д Всеки има идеалната визия за почивката и уикенда, само че съгласно звездите даже всеки знак, има друга визия за това по какъв начин би трябвало да протече уикенда им.

Вижте какви са те:

Овен

Те обичат почиват интензивно, тъй като са постоянно заредени с сила. Поход в планината, дълга разходка, каране на колело - в случай че имате желание да прекарате събота и неделя с овен, заредете се с сила и... вода и храна.

Телец

Телците обичат да са с приятелите си, за това през уикенда можете да ги намерите на обществени събития, заобиколени от близки хора.

Близнаци

Близнаците са лесни - книга и тишина. За тях това е съвършеният почивен ден. 

Рак

Раците също обичат времето вкъщи с хубава музика, само че също по този начин обичат и да пътуват. Така че тях може да ги намерите сами някъде на разходка и на път, наслаждавайки се на времето със себе си. 

Лъв 

Центъра на вниманието в зодиака, ще бъде тъкмо там, където си го представяте. В средата на на дансинга, заобиколен от почитатели.

Дева 

Девите обичат тишината и времето прекарано в занимания. Те мечтаят за това цяла седмица!

Везни

Везните могат да бъдат на всички места - на пазар, на музей, на галерия или измежду природата. Със сигурност обаче, няма да ги намерите у тях, за това звънете авансово!

Скорпион

Те кипят от сила и непрекъснато се пробват да повлекат някой със себе си. Ако никой не се навие на акъла им, обаче, могат да седнат умерено и да почетат.
 Струва си да заведете детето си на това място през уикенда Струва си да заведете детето си на това място през уикенда
Почивните дни са времето, в което можем да се забавляваме оптимално със своите наследници. В събота и неделя майките и бащите мислят в...

Стрелец

Стрелците са ужасно дейни и държат интензивността им да е продуктивна. Спорт, разходки, пътувания, занимания и уроци. Те биха отишли на всички места в случай че имаха задоволително ръце и крайници. 

Козирог

Те обичат тишината. Да може да пътуват до някъде далеко, само че това ще е единствено и само, с цел да са още по-усамотени. Хубава книга и тишина и козирозите са удовлетворени.

 Кои зодии най-нетърпеливо чакат почивните дни? Кои зодии най-нетърпеливо чакат почивните дни?
Почивните дни са обичани за всеки. Това е времето, в което можем да спим толкоз, колкото пожелаем. Не е нужно да събличаме пижамата си,...

Водолей

Водолеите светят с доброта и обичат да оказват помощ. Ако могат да се включат в някоя щедрост или социална идея, за тях уикенда ще е логичен и изпълнен.

Риби

Творчество, изкуство и креативност. Те рисуват, пишат, свирят на инструмент или просто се реят в техния утопичен свят.




Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР