Двойното убийство, разиграло се край Пампорово, потресе цяла България. Вече

...
Двойното убийство, разиграло се край Пампорово, потресе цяла България. Вече
Коментари Харесай

Ексклузивно! От МВР – Смолян с нови разкрития пред БЛИЦ за страшната трагедия в Пампорово

Двойното ликвидиране, разиграло се край Пампорово, потресе цяла България. Вече се разбра, че тузарското Ауди е с пловдивска регистрация. БЛИЦ към този момент заяви и първа версия за евентуалната покруса.

Медията ни се свърза със Сийка Забилева, районен представител на Министерство на вътрешните работи – Смолян. Пред БЛИЦ тя посочи, че по-късно през днешния ден ще има ексклузивен брифинг.

Забилева разяснява и извънредно за БЛИЦ какво се знае към нещастието.

„ Сигналът за злокобната находка е подаден през вчерашния ден към 23,25 часа. Потвърдено е, че колата е с пловдивска регистрация и че жертвите, открити в нея са от Пловдив “, посочи говорителката.

По думите й околните на починалите към момента не са известени за нещастието. „ Тече процедура на оведомяване на околните. Трябват ни още най-малко 40-50 минути, с цел да почистим всичко по случая и да дадем брифинг с повече информация “, посочи Забилева.

Телата на мъжа на 48 години и на 41-годишната жена са с огнестрелни рани в главите и са са превозени за аутопсия в смолянската болница.

Говорителката на Министерство на вътрешните работи – Смолян показа още пред БЛИЦ, че на мястото фактически е намрен револвер, само че не пожела да даде повече информация, защото към момента тече инспекция на всички условия.

Цветомила ПЕТРОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР