Двойките не трябва да правят секс, докато не встъпят в

...
Двойките не трябва да правят секс, докато не встъпят в
Коментари Харесай

Папа Франциск съветва: Не правете секс преди брака!

Двойките не би трябвало да вършат секс, до момента в който не встъпят в брак, поучава папа Франциск. Препоръката е включена в нов документ на Ватикана, в който се показва какви са условията, с цел да бъде един съюз сполучлив. В предисловието главата на Римокатолическата черква написа, че във връзките си и в това по кое време и по какъв начин се случва същинската обич ни води целомъдрието.

Папата твърди, че модерните връзки бързо се разпадат, а целомъдрените двойки могат да се научат по какъв начин да останат дружно и съюзът им да просъществува, точно тъй като нямат полови взаимотношения.

Според Светия отец сходни връзки имат бъдеще и тъй като, когато остареят дружно, хората стартират да вършат по-малко секс и фактът, че техните връзки са укрепнали без фамилиарност първоначално, им оказва помощ да се оправят с този проблем и на по-късна възраст.

Документът, отдаден на брачния живот и дълъг близо 100 страници, съдържа избрани несъгласия, защото папата е прочут с по-либералните си възгледи във връзка с еднополовите двойки и разводите.

Главата на Римокатолическата черква обаче показва, че на фона на все по-големия брой разводи и все по-малкото бракове има потребност от нов метод и възгледи за брачния живот. Той е безапелационен, че целомъдрието би трябвало да бъде водещо в отношениятаа сред мъжа и дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР