Двойка остана да живее в страх, след като съседът им

...
Двойка остана да живее в страх, след като съседът им
Коментари Харесай

Съсед от ада измъчваше двойка, като блъскаше вратата непрекъснато и заплашваше да ги убие

Двойка остана да живее в боязън, откакто съседът им блъскаше нападателно входната им врата дни наред - и даже заплашваше да убие един от тях.

Жертвите, които са живели спокойно в техния Нюкасъл от към 30 години, стават съседи на подсъдимия през февруари предходната година, който, изслушан от съда, в този момент се разпознава като Сюзън Хоуп. Жената приветства подсъдимия и в началото беше доста общителна, оставяйки ги да заредят телефона си и им оферираше чаша чай по време на прекъсване на тока. Но Рейчъл Глоувър, обвинител, сподели на Кралския съд на Нюкасъл: „ Това се промени, когато ответникът стартира да чука на вратата им с молба телефонът й да бъде таксуван и телефонни диалози да се правят от нейно име.

“( Жената) споделила, че се опитвала да бъде добра съседка, само че й станало прекалено много и тя почнала да отхвърля и я помолила да спре да чука на вратата й. Подсъдимият станал нападателен и й се развикал в лицето, казвайки „ Ще запомня това “. Ответникът беше надалеч от вкъщи си сред февр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР