Двойка бе заснета да прави секс върху гроб. След това

...
Двойка бе заснета да прави секс върху гроб. След това
Коментари Харесай

Двойка прави 45 минути страстен секс върху гроб, а после мъжът: Колко съм издържлив, а?

Двойка бе снимана да прави секс върху гроб. След това обаче буйните любовници се похвалиха, че ласките са траяли цели 45 минути, когато клипът с осъществяването им стана шлагер в мрежата.

Кадрите са направени от Скот Елууд, който спипал двойката измежду бял ден, до момента в който разхождал кучето си наоколо до църква в град Шоо (Shaw) в Голям Манчестър предходната сряда. Той си помислил, че двойката ще спре със секса, когато го види, само че това не станало.



Затова Скот извадил телефона си и почнал да снима. След това той се обадил и в полицията, с цел да заяви за гнусното нарушение на публичния ред.


Скот Елууд

После Скот решил да качи клипа в мрежата. Той обаче останал сюрпризиран, когато фрагментите станали шлагер, а мъжът от тях се свързал с него и почнал да му се хвали със своята издръжливост. Мъжът, за който се счита, че е на 30-35 години, споделил на Скот да " си откри персонален живот ", а също и " понякога да рискува ", с цел да изпита " тръпката от това, че може да бъде заловен ". " Той ми се похвали, че сексът е траял цели 45 минути. Според мен, той просто е глупак ", показа още Скот.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР