Двойка баща и дъщеря от Уисконсин по чудо откриха това,

...
Двойка баща и дъщеря от Уисконсин по чудо откриха това,
Коментари Харесай

Татко, дъщеря откриват 150-годишен остатък от кораб по време на риболовен поход в езерото Мичиган

Двойка татко и щерка от Уисконсин по знамение откриха това, което се счита за 150-годишно корабокрушение, изгубено по време на един от най-смъртоносните горски пожари в История на Съединени американски щати.

Тим Уолак и неговата 6-годишна щерка Хенли се натъкнаха на забележителния транспортен съд на езерото Мичиган, до момента в който пътуваха за лов на риба покрай остров Грийн в Грийн Бей, Wisc. през август, съгласно Уисконсинското историческо общество.

Докато двойката ловеше риба в езерото, сонарният детектор на Уолак улови това, което щерка му вярваше, че е необичаен октопод от Грийн Бей.

Той разгласява сонарните фотоси в своя Фейсбук, които в последна сметка привлякоха окото на историческото общество, което вярваше, че дуото баща-дъщеря е разкрило дългия 122 фута кораб Джордж Л. Нюман.

„ Останките са на дървен тримачтов ветроход и се намират на 8 до 10 фута вода. Въпреки че самоличността на останките към момента не е доказана, местоположението и актуалните налични данни съответстват с тези на баркентина ДЖОРДЖ Л....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР