Двойка американци от Флорида намерили начин как да се запознаят

...
Двойка американци от Флорида намерили начин как да се запознаят
Коментари Харесай

Безплатна бира - как да разчупим леда, когато сме нови в квартала - slava.bg

Двойка американци от Флорида намерили метод по какъв начин да се срещнат с новите си съседи, откакто се преместили по време на пандемията - предложили им безвъзмездна бира.

Аманда и Томас Евънс решили да се реалокират от Форт Майърс в близкия Кейп Корал тъкмо преди началото на пандемията предходната година, оповестява Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Аманда Евънс показа пред локален тв канал, че се чувствали напълно друго от нормалното за новодомци. Съпрузите не знаели по кое време ще имат опция да се срещнат с новите си съседи.

"За благополучие, имаме куче, което разхождаме из квартала всеки ден и по този начин се срещаме с минувачите ", споделя дамата. "Обичайно хората носят на новите си съседи сладкиши или ги канят на вечеря, само че не знаехме по какъв начин ще го одобряват хората ", сподели тя.

Затова създали брошура с надпис:

"Здравейте, ние сме нови в квартала и бихме желали да се срещнем с положителните си съседи. Ще бъдем на алеята пред къщата с напитки, подготвени да посрещнем всеки комшия, който би желал да се отбие. Нямаме самообладание да се срещнем ".

Съпругът Томас не бил сигурен, че въобще някой ще се отзове. Но щом знакът "Безплатна бира " бил подложен пред къщата им, съседите почнали да се събират.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР