Дворецът Кенсингтън пусна впечатляващо видео зад кулисите на коронацията на

...
Дворецът Кенсингтън пусна впечатляващо видео зад кулисите на коронацията на
Коментари Харесай

Надникнете зад кулисите на коронацията и в дома на Уил и Кейт

Дворецът Кенсингтън пусна впечатляващо видео зад кулисите на коронацията на крал Чарлз III, в която принцът и принцесата на Уелс имаха значима роля.

Уилям и Кейт бяха на челно място в заглавия на пресата по света, а техните деца принц Джордж, на девет, принцеса Шарлот, на осем и принц Луи, на пет, впечатлиха милионите фенове, които гледаха историческото събитие.

Видеоклип, оповестен в формалния YouTube канал на семейство Уелс, дава действителен взор върху фамилния им живот по време на напрегнатия уикенд на коронацията.



 

Клипът демонстрира по какъв начин Уилям и Кейт се срещат с тълпи от кралски почитатели в пред Бъкингамския замък вечерта преди коронацията.

След това феновете могат да видят по какъв начин двамата се подготвят за историческата коронация в двореца Кенсингтън дружно с Шарлот и Луи.

Кралската двойка е облечена със зашеметяващите мантии от кралския викториански медал, а Кейт подбра бялата рокля на Alexander McQueen.

След това фамилията напуща двореца, с цел да отпътува до Уестминстърското абатство в златна карета, дружно с хиляди чиновници на въоръжените сили и членове на семейството на Бъкингамския замък.



След това Уилям, Кейт и децата им са видяни да стоят на балкона на Бъкингамския замък дружно с други членове на кралското семейство след церемонията по коронясването.

На идващия ден фамилията взе участие в доброволческото събитие Big Help Out, което се организира в цяла Англия. Видеото приключва с фрагменти, снимани на концерта по случай коронацията в замъка Уиндзор, в който участваха Кейти Пери, Лайънъл Ричи и Take That, преди Уилям да произнесе тирада в чест на краля.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР