Движението за права и свободи ще реши във вторник как

...
Движението за права и свободи ще реши във вторник как
Коментари Харесай

ДПС решава във вторник дали да подкрепи проектокабинета на проф. Габровски

Движението за права и свободи ще реши във вторник по какъв начин ще постъпи по отношение на оферти от проф. Николай Габровски кабинет на съвещание на Централното оперативно бюро, което е управителният групов орган на партията. Това написа във Facebook водачът на партията Мустафа Карадайъ.

" Още на срещата с проф. Габровски ясно и изрично декларирахме: поддръжката на Движение за права и свободи зависи от целите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав. Всякакви отзиви на партии и партийци до решението на ЦОБ на Движение за права и свободи са откровени неистини и операции с оглед личното им оцеляване ", добавя Карадайъ. 

Припомняме, че в понеделник президентът Румен Радев ще одобри издигнатия от ГЕРБ-СДС претендент за министър председател проф. Николай Габровски. На срещата Габровски би трябвало да разгласи дали връща изпълнен първия мандат за сформиране на държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание и да показа поименно проектокабинета или го връща несбъднат, при което би трябвало да се пристъпи към процедурата по връчване на втория мандат. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР