Движението за права и свободи е твърдо против връщането на

...
Движението за права и свободи е твърдо против връщането на
Коментари Харесай

ДПС отказа подкрепа за връщане на 20% ДДС за ресторантьорите

Движението за права и свободи е твърдо срещу връщането на 20-процентното Данък добавена стойност за ресторантьорите. Остава 9%, няма да подкрепим финансовото министерство за това, съобщи депутатът Делян Пеевски запитан за препоръчаната от финансовия министър Асен Василев смяна.

На въпрос дали Движение за права и свободи ще поддържа другата концепция на Василев - хората, които подават сигнали за укрити налози към Национална агенция за приходите, да получават 10% от недекларираните суми на компаниите или физическите лица, Делян Пеевски съобщи: " И това няма да подкрепим. За нас това е принуда ".
-->
Ще стартират измислени сигнали, единствено с цел да вземе някой 10%. Това е смешно, няма да се случи, безапелационен бе националният представител от Движение за права и свободи.

Запитан сходни хрумвания не се ли разискват авансово сред партиите, които поддържат ръководството, Делян Пеевски съобщи: " Всяка от обединенията има право на своите хрумвания. Въпросът е дали ще събере поддръжка в зала ".

Когато се дава някаква концепция, за нас е разумно да се съветва, в случай че желаят поддръжка. Видя се, че ГЕРБ няма да поддържа и ние няма да подкрепим. Без нас, в случай че могат да срещнат поддръжка, да я намерят, добави националният представител от Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР