Движението в района на Своге отново е спряно. Причината е,

...
Движението в района на Своге отново е спряно. Причината е,
Коментари Харесай

Пак спряха движението край Своге, започнат е повторен оглед на мястото на трагедията

Движението в региона на Своге още веднъж е спряно. Причината е, че експерти са почнали още един оглед на мястото на нещастието, при която 16 души починаха, а 21 други бяха ранени.
По думи на локални огледът ще продължи към 2 часа, след което придвижването още веднъж ще бъде възобновено.
В момента тече изключително заседание на Министерство на вътрешните работи, след което се чака повече информация за аргументите и събитията към тежката злополука в Своге с 16 починали.
Автобусът, който падна в бездна, най-вероятно не е минал на нужния още един механически обзор. Това демонстрират първичните инспекции на транспортното министерство.
Малко след 17 ч. през вчерашния ден рейсът се удря в 3 коли, минава през мантинелата, прекатурва се и пада върху площадка под пътя от Своге за София. В този миг вали пороен дъжд. Катастрофата е станала на 2 километра след Своге в посока София. Автобусът е бил с 33-ма пасажери и един водач. Собственик е „ Мобилукс-5”, карал е притежателят на компанията. До момента тя е била с изрядни документи.
Местните са безапелационни, че този сектор е рисков, а настилката – некачествена. Часове наред продължи огледът на място.
Понеделник е разгласен за ден на народен печал с решение на Министерския съвет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР