“Движението по тунела на Люлин ще бъде пуснато на 7-ми

...
“Движението по тунела на Люлин ще бъде пуснато на 7-ми
Коментари Харесай

Пускат движението и в двете тръби на тунела на Люлин на 7 март

“Движението по тунела на Люлин ще бъде пуснато на 7-ми март ”. Това разгласи кметът на София Йорданка Фандъкова, която ревизира строителните действия на транспортния тунел по бул. „ Царица Йоанна “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Движението и в двете платна, както и по трамвайната линия, ще бъде пуснато рано сутринта на 7-ми март. Знаете, че тунелът бе в извънредно неприятно положение, не беше реконструиран откогато е пуснат в употреба, също по този начин предизвикваше и огромна заплаха за жителите. От края на юли 2022г. стартира цялостната рехабилитация на тунела, в този момент е изцяло освежен с реорганизация на трамвайния релсов път, с реорганизация на платната, стените, на осветлението, тъй че благодаря на всички за търпението. Движението сега е извънредно, само че трябваше да осигурим и бъдещата му сигурност ”, съобщи още Фандъкова.

По мотив утрешния празник- трети март, кметът съобщи, че във Втора британска езикова гимназия с решение на СОС са дали на всички детски градини, учебни заведения и детски ясли над 620 български флагове, които са осветени и раздадени, с цел да могат да продължат с ценностното образование на младежите в навечерието на нашия народен празник.

“Честитя националният празник на всички софиянци. Това са полезности, които се предават от генерации на генерации, и аз имам вяра, че ще продължим да ги предаваме на нашите деца - национализъм, родолюбие, християнски полезности за независимост ”, разяснява още Йорданка Фандъкова. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР