Движението по моста при 62-ри км на АМ Струма край

...
Движението по моста при 62-ри км на АМ Струма край
Коментари Харесай

АПИ проверява за други сметища под мостове заради пожара край Дупница

Движението по моста при 62-ри км на Автомагистрала " Струма " край Дупница, където през вчерашния ден избухна пожар, ще бъде лимитирано и през идващите дни.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестяват, че през днешния ден е бил осъществен оглед на оборудването. Експертите са установили, че елементи от моста и двете платна са мощно наранени от пожара и с цел да се обезпечи сигурността на придвижване, е наложително трафикът в сектора да бъде спрян.

Преди да стартират незабавните възстановителни действия би трябвало да се направи оценка на положението на моста и спомагателни изследвания за поетапното възобновяване на придвижването, е мнението на експертите.
 АПИ подава сигнал в прокуратурата против притежателя на сметището поради пожара край Дупница
АПИ подава сигнал в прокуратурата против притежателя на сметището поради пожара край Дупница

Магистрала " Струма " остава затворена

Преминаването в сектора от Автомагистрала " Струма " сред п. в. " Дупница " и п. в. " Бобошево " остава лимитирано в двете направления. Трафикът се пренасочва по обходен маршрут от п. в. " Дупница " по път I-1 (E-79) до п. в. " Бобошево " на Автомагистрала " Струма " и назад.

От АПИ оповестяват, че на шефовете на регионалните пътни ръководства в страната е подредено до 23 август да извършат обход на всички уреди за съществуване на нерегламентирано потребление на пространството под тях.

Припомняме, по-рано през днешния ден Пътната организация внесе сигнал в Районна прокуратура - Дупница против притежателя на пламналия завод за преправка и изкупуване на вторични първични материали, чийто складирани боклуци провокираха пожара.
 Затвориха автомагистрала
Затвориха автомагистрала " Струма " поради нов горски пожар над Дупница

Към момента няма данни за изгоряла дървесина
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР