Движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона, в участъка от

...
Движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона, в участъка от
Коментари Харесай

АПИ въвежда ограничения по АМ Тракия заради празника

Движението на тежкотоварни коли над 12 тона, в сектора от 5-ия до 23-ия км на автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас, ще бъде лимитирано през днешния ден за няколко часа за облекчение на трафика. Това оповестиха от Агенцията „ Пътна инфраструктура “.

Временната организация на придвижването ще е в действие сред 8:00 и 14:00 ч., и се постанова поради упования натоварен трафик в почивните дни за Гергьовден.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ия км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при 20-ия км на автомагистралата.

За тежкотоварния трафик е обезпечен обходен маршрут по пътя София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ия км в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия “, по пътната връзка с първокласния път, и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ия км на Автомагистрала „ Тракия “.

Движението на камиони в сектора от 5-ия до 23-ия км на автомагистралата беше лимитирано за няколко часа и предходната седмица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР