Движението на автомобили в Морската градина ще бъде забранено. С

...
Движението на автомобили в Морската градина ще бъде забранено. С
Коментари Харесай

Варна пак забрани автомобилите в Морската градина

Движението на коли в Морската градина ще бъде неразрешено. С 33 гласа " за ", без " срещу " и 8 " въздържал се " общинските съветници на Варна утвърдиха промени в Генералния проект за организацията на придвижване, с които се не разрешава достъпът на коли в парка.

Ако днешното решение не бъде обжалвано, то би трябвало да влезе в действие в 3-дневен период след публикуването му на интернет страницата на Общинския съвет.

Предвижда се въвеждане на възбрана с пътни знаци на кръстовищата на бул. " Княз Борис I " със сп. " Акациите " и сп. " Делфинариума " в посока Златни пясъци.

В Морската градина ще могат да влизат с колите си единствено живущи в зоната, както и хора с документ за неработоспособност. Достъпът ще се реализира въз основа на особено издадени от Община Варна пропуски със период на годност най-много 1 година.

Автомобилите на Министерство на вътрешните работи, Спешна здравна помощ, Пожарна и спешна сигурност ще имат безграничен достъп. Такъв ще имат и спешни екипи на ВиК, Енерго-Про и други, когато работят по премахване на повреда. Автомобили, зареждащи комерсиалните обекти, ще могат да влизат в интервала от 05:00 часа до 08:00 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР