Движението към Черноморието и този уикенд ще бъде затруднено. Така

...
Движението към Черноморието и този уикенд ще бъде затруднено. Така
Коментари Харесай

Движението към Черноморието и този уикенд ще бъде затруднено, ето защо

Движението към Черноморието и този уикенд ще бъде затруднено. Така ще бъде и през целия летен сезон. Това заяви пред bTV министърът на районното развиване Андрей Цеков.

Заради незабавните поправки по автомагистралите " Хемус “ и " Тракия “ - мъчно би могло да бъде въведена друга организация на придвижването през почивните дни, когато трафикът е по-засилен.

" Що се отнася до един от секторите на Автомагистрала " Тракия “ ремонтните действия би трябвало да приключат до 10 юли. Що се отнася до другия сектор, оборудванията на 20 км и 67км, там ремонтът е спешен. Там ще продължи да съществува проблем, само че организацията е такава, че да разреши в петък да имаме две свободни платна за придвижване в посока Бургас, надлежно в неделя да се трансформират в посока София “, сподели Цеков.

По отношение на автомагистрала " Хемус “ министърът дефинира автомагистралата като " една огромна болежка “. Там сега завършва ремонтът на единия от тунелите.

Докато не завърши завършването на автомагистралата, ще има дълготраен проблем с естественото придвижване, добави още министър Цеков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР