Движението Хамас никога няма да бъде победено, увери неговият лидер

...
Движението Хамас никога няма да бъде победено, увери неговият лидер
Коментари Харесай

Лидерът на Хамас увери: Движението никога няма да бъде победено

Движението " Хамас " " в никакъв случай няма да бъде победено ", увери неговият водач Исмаил Хания след убийството при израелска офанзива с дрон по-рано довечера на заместника си Салех ал Арури, съобщи Франс прес.

" Едно придвижване, чиито водачи и създатели падат като мъченици за достолепието на нашия народ и нашата нация, в никакъв случай няма да бъде победено ", сподели Хания в телевизионно послание. " Това е историята на съпротивата и на придвижването, което след убийството на своите водачи става още по-силно и по-решително ", посочи той.

Хания отдаде респект на Арури, на двама от ръководителите на военното крило на " Хамас ", които също бяха убити при израелската атака в предградие на ливанската столица Бейрут, заяви Ройтерс.

Той дефинира нападението като " терористичен акт ", нарушаване на суверенитета на Ливан и ескалация на израелските враждебни дейности против палестинците.
При офанзивата са били убити още четирима представители на " Хамас ", добави водачът на придвижването, представен от Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР