„ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА: „GLOBAL CITIZEN“ – документалната поредица в шест

...
„ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА: „GLOBAL CITIZEN“ – документалната поредица в шест
Коментари Харесай

Документалната поредица Движение за промяна: Global Citizen тръгва в ефир

„ ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА: „ GLOBAL CITIZEN “ – документалната поредност в шест елементи на National Geographic и Procter & Gamble, копродуцирана от Global Citizen и RadicalMedia, ще се излъчи премиерно на 07.09. от 22:55 часа. ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА е мултиплатформено креативно партньорство и документална поредност в шест елементи, подкрепена със наличие от National Geographic в обществените, цифрови, линейни и печатни информационни канали на марката.

Продукцията ще притегли вниманието към тематики като крайната беднотия, проблемите с устойчивото развиване и неравноправието, с цел да активизира жителите на света да потърсят значима и трайна смяна посредством платформата Global Citizen. Всеки епизод преглежда друг проблем, обвързван с аргументите за крайната беднотия и наблюдава характерна акция на Global Citizen и уредниците, представителите, деятелите, дейците и хората, чийто живот се трансформира.

Темите на епизодите включват ограничения за премахване на крайната беднотия, унищожаване на паричните гаранции, елиминиране на бариерите пред образованието за девойките, финансиране на обучение за деца на бежанци, битка със замърсяването с пластмаса и подкрепяне за разрешаването на водната рецесия. ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА ще води публиката от сцената на фестивала Global Citizen до предните редици на същинската смяна по целия свят, като насочи прожектора към действителните старания за решение на проблеми, свързани с крайната беднотия.

През очите на деятели като Хю Джакман, Комън, Ъшър, Рейчъл Броснахан, Гейл Кинг, Бонанг Матеба, Дарън Крис, Фарел Уилямс, Узо Адуба, Беки Джи и Приянка Чопра Джонас и през именития обектив на National Geographic, феновете ще чуят историите, ще се срещнат с хората и ще станат очевидци на работата, която се прави за разрешаване на казуса с крайната беднотия и за вдъхновяване на едно световно придвижване. Поредицата е снимана в Мексико, Нигерия, Перу, Филипините, Южна Африка, както и в Съединени американски щати в Калифорния, Ню Йорк, Тенеси и Вашингтон. Партньорството ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА е резултат от споделеното заричане на National Geographic, P&G и Global Citizen да употребяват въздействието и публиката си, с цел да привлекат внимание и да вдъхновят международната общественост да вземе ограничения.

Повече от 10 години Global Citizen се бори с проблемите на крайната беднотия посредством покровителство и ангажираност от страна на жителите. Също по този начин стимулира корпорации, организации и държавни управления да допринесат финансово или да наложат законови промени за реализиране на Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации и за премахване на крайната беднотия до 2030 година.

В същото време P&G има богат опит в потреблението на марките си като движеща мощ за реализиране на смяна и решение на значими проблеми като образованието на девойките, чистата питейна вода, помощта при бедствия, устойчивото развиване и битката с неравенството. И от над 130 години National Geographic употребява вдъхновяващите си фрагменти и разкази, с цел да помогне на феновете да схванат заобикалящия ги свят и да проявят по-голяма угриженост към него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР