„Движение 21 ще участва в изборите за да убедим съгражданите

...
„Движение 21 ще участва в изборите за да убедим съгражданите
Коментари Харесай

„Движение 21“ се регистрира в ЦИК за изборите за европейски депутати

„ Движение 21 ще взе участие в изборите с цел да убедим съгражданите си в потребността от смяна. Промяна на Европейския съюз, само че и на България. Европа има потребност от нови водачи, нови хрумвания, разчупващи рамките на актуалните политически групи. Ще се застъпваме за опазване и развиване на Европейски Съюз, само че и за смяна на статуквото в брюкселската администрация, доминирано от огромните европейски партии. ", това съобщи заместник-председателят на „ Движение 21 " Данаил Георгиев при регистрирането на политическата партия в ЦИК за идните избори.
Той добави, че присъединяване в изборите е належащо, защото би трябвало да има забележима опция на подправения двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, поддържан от Движение за права и свободи. „ Хората желаят да спре преяждането с власт и още на изборите за Европейски парламент би трябвало изрично да го покажем посредством вота си. "
„ Движение 21 " ще се яви независимо, с цялостна листа от 17 претенденти. Данаил Георгиев съобщи, че те са от екипа, изравен зад Татяна Дончева от основаването на партията. Това са част от лицата на „ Движение 21 " в разнообразни райони на страната. Част от хората, даващи концепциите в партията, движещи другите иницативи, водачи, способни да формулират, отстояват и ангажират поддръжка за своите позиции.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР