Двете звезди от версията на Ромео и Жулиета от 1968

...
Двете звезди от версията на Ромео и Жулиета от 1968
Коментари Харесай

Звезди от „Ромео и Жулиета“ заведоха дело за половин милиард заради гола сцена

Двете звезди от версията на " Ромео и Жулиета " от 1968 година съдят компанията, основала кино лентата, за повече от 500 милиона доларазаради гола сцена, която е записана, когато са били младежи, написа Sky News.

Британската актриса Оливия Хъси, тогава на 15, а в този момент на 71, и Леонард Уайтинг, тогава на 16, в този момент на 72, заведоха дело против Paramount Pictures, обвинявайки ги всексуално принуждение, полов тормоз и машинация.

Снимка: Getty Images

Режисьорът Франко Дзефирели, който умря през 2019 година, в началото е споделил на двамата, че ще носят долни дрехи в физически цвят в сцената в спалнята, която е снимана в последните дни на фотосите, се твърди в желае.

На сутринта обачена фотосите Дзефирели споделил на двойката, че ще носят единствено грим,като в същото време ги уверил, че камерата ще бъде ситуирана по метод, който няма да демонстрира голота.

Все отново те са били снимани голи без тяхно познание, в нарушаване на калифорнийските и федералните закони против неприличието и употребата на деца, твърди отбраната им.

Снимка: Getty Images

Дзефирели им споделил, че би трябвало да играят голи " или картината ще се провали " и кариерите им ще бъдат наранени, се споделя в делото.

Актьорите " имаха вяра, че нямат различен избор, с изключение на да играят голи, както се изисква ".

Снимка: Getty Images

Голите задни елементи на Уайтинг и голите гърди на Хъси са показани за малко по време на сцената.

Филмът и тематичната му ария бяха огромни шлагери по това време и от този момент бяха показвани на генерации студенти, учещи пиесата на Шекспир.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР