Двете партии, към които се обърнахме - Има такъв народ

...
Двете партии, към които се обърнахме - Има такъв народ
Коментари Харесай

Нинова и Костадинов ще се убеждават взаимно за втори вот на нед...

" Двете партии, към които се обърнахме - " ИТН " и " Възраждане ", направиха своите оферти, събрали са и подписи, уточни тя, представена от Българска телеграфна агенция.

 

" Единственият открит въпрос е мнението на Костадин Костадинов, че вотът би трябвало да бъде след изборите. Предстоят диалози, в които ще се убеждаваме взаимно, че е по-добре това да стане в този момент ", добави тя. 

 

Според Нинова вотът би трябвало да бъде импортиран час по-скоро и поради войната в Израел. " Управляващото болшинство работи несъответстващо ", счита тя. " Изказването на Тодор Тагарев, че с 50 души на границата ще спре гигантската вълна миграция, която се чака, е несериозно ".

 

Народните представители на 13 октомври към държавното управление " Денков ". 143 депутатите гласоподаваха " срещу ", при единствено 71 гласа " за ".

 

Готови сме с претекстовете за втория избор на съмнение към кабинета „ Денков “, ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова пред публицисти в коридорите на Народното събрание още в същия ден. Темата е неуспех в политиката за национална сигурност и защита, уточни тя.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР