Двете основни послания, които Русия активно разпространява тези дни по

...
Двете основни послания, които Русия активно разпространява тези дни по
Коментари Харесай

Подоляк за заплахите на Медведев: Безсилие, истерия, Кремъл вика за преговори!

Двете съществени послания, които Русия интензивно популяризира тези дни по публични и неофициални канали, станаха мотив за коментара на Михайло Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Володимир Зеленски, написа УНИАН.

Първото е настояването на Кремъл " неотложно да стартират договаряния за преустановяване на огъня " и " Украйна да бъде принудена да се откаже да се съпротивлява ".

Второто е връщането към извънредно несъответстващите закани за потребление на нуклеарни оръжия, които заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев доста постоянно обществено изявява пред медиите. Последния разказ на Медведев бе предизвестието му, че " всяко украинско нахлуване против ракетни площадки в Русия с оръжия, доставени от Съединени американски щати и техните съдружници, ще докара до риск от нуклеарен отговор от страна на Москва ".

" Няма да приказваме за очевидната умствена некомпетентност на създателите на сходна " дипломатическа тактика ". Няма да даваме оценка и на субективността на самия Медведев. Ще отбележим очевидната уязвимост, истеричност, предпочитание за отмора, които се виждат в тези съветски послания. Нека бъдем справедливи. Икономиката на Руската федерация към момента търпи обилни загуби от санкционния напън, а това не разрешава да продължи финансирането на войната в размер, задоволителен за огромна активност, инфраструктурата на огромен брой съветски райони бързо се срутва от вътрешната страна, а армията на окупаторите търпи големи загуби ", декларира Подоляк.

Подоляк разтълкува разказите на Москва по този начин: " Кремъл безусловно вика: " Дайте ни отмора, спрете натиска, желаеме прегрупиране ".

" За Украйна и нейните съдружници това е знак за ефикасността от съпротивата на въоръжените сили и западните наказания. В този сериозен миг ударите против окупаторите и икономическите ограничавания би трябвало единствено да бъдат засилени. Това е единственият път към мира. Всичко останало е метод за ескалация на войната ", аргументира позицията на Киев Подоляк.

Превод: Faktor
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР