Двете най-големи теми пред нас са Български пощи и БДЖ.

...
Двете най-големи теми пред нас са Български пощи и БДЖ.
Коментари Харесай

Министър Гвоздейков: Двете най-големи теми пред нас са Български пощи и БДЖ

„ Двете най-големи тематики пред нас са Български пощи и БДЖ. Оздравяването на пощенския оператор минава през План за преструктуриране на сдружението, по който към този момент работим “

Това съобщи министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков по време на среща с президента на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България /КНСБ/ Пламен Димитров и представители на синдикалната организация . Той показа своя екип и очерта целите , по които ще работят в кратковременен и средносрочен проект.

Министър Гвоздейков напомни, че през вчерашния ден е утвърдена помощта за Български пощи в размер на 50 млн. лв. и съобщи, че всеки изхарчен лев от нея ще бъде под негово наблюдаване .

В железопътния бранш предстоят разбори, с цел да се разпознава кой е най-хубавият модел за ръководство на Българските държавни железници /БДЖ/.

„ Като първа стъпка ще определим до каква степен е работеща холдинговата конструкция и дали тя не носи повече разноски, в сравнение с да дава успеваемост на процесите и решенията “.

Той добави, че вложенията в инфраструктурата и обновяването на преносимия състав са два процеса, който би трябвало да вървят редом и е доста значимо какво ще бъде реализирано преди 2026 година .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР