Двете момичета, които бяха задържани за нападение над жената и

...
Двете момичета, които бяха задържани за нападение над жената и
Коментари Харесай

Обвинените за атака срещу дъщерите на зам.-главния мюфтия обявиха, че те са били нападнати

Двете девойки, които бяха арестувани за нахлуване над дамата и дъщерите на зам.-главния мюфтия Бирали Бирали, настояват, че в действителност те са били нападнати, удряни и обиждани поради това, че са облечени с къси панталонки, описаха самите те пред " Господари на ефира ".

" Прибирахме се с моята другарка и забелязахме дамата с двете ѝ деца. Те започнаха да се подхилкват, да ни оглеждат и разясняват, очевидно поради облеклото ни - бяхме с потници и къси панталонки. Започнаха да подвикват.

Ние се обърнахме и моята другарка попита дали има някакъв проблем, едното момиче потегли към нас и удари моята другарка с пестник, само че много мощно.

Жената и по-малкото момиче ме хванаха за ръцете и започнаха да ме дърпат, да ме блъскат, имам следи от нокти по ръката, течеше кръв. Удари ме момичето, след това пристигна някакъв мъж - беше зам.-главният мюфтия, и ме заплаши. Жените продължаваха с обидни думи, имаше псувни, После разбрах, че са мюсюлмани. Не е имало диалог за вяра ", описа своята версия едното от упрекнатите девойки.

" За мен тази история е същита с бели конци. Фактът, че по техните религиозни правила носят избрани облекла, не значи, че би трябвало да ги постановат на другите. Дъщеря ми ми сподели, че ги нарекли еди какви си, това, че някой носи къси панталонки, не значи, че е еди какъв си. Нашите деца бяха незабавно арестувани, сякаш са най-големите престъпни нарушители ", възмущава се бащата на едно от девойките.

Майката сподели, че е обезпокоена, тъй като зам.- основният мюфтия, с който живеели в един квартал, отправял закани.

Разследването по случая продължава, прокуратурата е иззела материал от видеокамера.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР