Двете малки племенници на вицепрезидента Камала Харис откраднаха шоуто на

...
Двете малки племенници на вицепрезидента Камала Харис откраднаха шоуто на
Коментари Харесай

Сладките племенички на Камала Харис предизвикаха фурор в Белия дом ВИДЕО

Двете дребни племенници на вицепрезидента Камала Харис откраднаха шоуто на вчерашната гала по инугурация.

Четиригодишната Амара и двугодишната Лийла – дъщерите на племенницата на Харис Мийна – бяха снимани от майка си, до момента в който обикалят Белия дом в сряда вечерта.

Сладкото дуо, облечено в идентични тоалети, се смееше, до момента в който тичаха по известните коридори и се криеха под масите в новия офис на вуйна си.

36-годишната Мийна, юрист и създател на детски книги, показа сладките видеоклипове на страницата си в Instagram, която е посветила на акцията на вуйна си.

Вече са получени близо 215 000 лайкове, като десетки почитатели оставят мнения. По-рано денем по време на инаугурацията двете момиченца бяха видяни да си вършат селфи с татко си Николас Аджагу, до момента в който седеше до някогашния президент Барак Обама.

И двете, Амара и Лийла, носеха плюшени леопардови палта от изкуствена кожа – от iloveplum, учреден от дами стартъп за детско облекло в Ню Йорк, с цел да подхожда на това, което вуйна им Камала носела като дете през 1972 година

На други изображения се вижда по какъв начин Амара маха на Харис, която по-късно се доближава, с цел да поздрави своята племенница.

Харис се вижда на фотографията, която се навежда, с цел да беседва за малко с Амара, до момента в който Лийла е държана от татко си. След встъпването в служба Мийна показа още една фотография на дъщерите си, облечени в сладките си палта. Тя разгласява и снимка на новия вицепрезидент, когато била дете и носела сходно яке.

Съпругът на Мийна Николас, който е началник на световни партньорства във Фейсбук и е създател на Barrel & Ink и Code & Canvas, също влезе в заглавията, откакто бе видян да носи ултраредкия Dior 1s.

Dior 1s дебютира предходната година на цена на дребно от 2000 $, само че се продава в някои уеб сайтове за препродажба на маратонки за 10 000 $.

По-късно на церемонията двете сестри бяха видяни да подремват в ръцете на родителите си.



Възпитаничката на Харвард Мийна е щерка на по-малката сестра на вицепрезидента Мая Харис, която също е била виждана с дребните девойки по време на церемонията.

Преди това Мийна е казвала, че връзката на 56-годишната Камала с двете й девойки е такава, на която някогашният общоприет прокурор на Калифорния държи най-вече.

„ Моята вуйна Камала приема * доста съществено * ролята си на страхотна вуйна, помагайки за оформянето на дъщерите ми “, изясни тя.

„ Ако беше по нейния метод, девойките (само на 2 и 4 години) щяха да наблюдават акцията всеки ден с нея “.

Видео, споделено от Мийна през ноември на Харис, казваща на Амара, че „ може да бъде президент един ден “, само че не тъкмо в този момент [защото] би трябвало да станеш на възраст над 35 години “, до момента в който тя седи в скута й, преди този момент стана вирусно в обществените мрежи.



В отговор амбициозната четиригодишна дама дава отговор: „ Знам, че бих могла да бъда президент астронавт “.

Камала Харис няма лични деца, само че е мащеха на децата на брачна половинка си Дъг Емхоф – Коул, 26, и Ела, 21.

Тя е в чудесни връзки и с майка им Керстин Емхоф, някогашната брачна половинка на Дъг.

Майката на Камала и Мая, Шиямала Гопалан Харис, имигрира от Ченай, Индия, в Калифорния като младеж, откакто отхвърля да взе участие в уречен брак.

Тя става откривател на рака на гърдата и се омъжва за Доналд Дж. Харис, ямайско-американски икономист и професор, който среща посредством придвижването за цивилен права.

Шиямала умря от рак на дебелото черво през 2009 година, само че остави дълготраен резултат върху дъщерите си и фамилията им.

Веднъж Камала сподели в Instagram: „ Шиямала Харис беше висока не повече от пет фута, само че в случай че в миналото я срещнете, бихте си помислили, че е висока седем фута. Тя имаше подобен дух и непримиримост и съм признателна всеки ден, че бях отгледана от нея. “

Източник:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР