Двете любими жени на покойния милионер Стефан Шарлопов са в

...
Двете любими жени на покойния милионер Стефан Шарлопов са в
Коментари Харесай

Любимите жени на милионера Шарлопов пак се хванаха за косите

Двете обичани дами на починалия милионер Стефан Шарлопов са в тиха и загадка война . Вдовицата Бояна не стопира да тръби какъв брой е близка с щерка му Ева, която е от първия брак на предприемача, а самата Ева не понася мащехата си. Двете се изпокараха малко след гибелта на Шарлопов и разделиха империята му.
Ева стои надалеч от светлините на прожекторите, само че за разлика от нея Боряна си умира да дава изявленията. Преди дни радостната вдовица се изповяда пред Мон Дьо, където призна, че постоянно е знаела, че ще й се случи нещо особено, само че не е очаквала, че ще мине през всичко това.

„ Последните години за мен бяха веднъж, който трябваше да извървя сама. Месец преди да почине мъжа ми, си бях споделила, че не мога да пребивавам без него. И ориста си направи неприятна смешка с мен. Сега съм по-смирена. В този миг се усещам доста постоянна. Успях да се намеря, да се изправя против себе си и да се харесам - такава, каквато съм. Зад положителното момиче Бояна има и едно не толкоз положително. Имаше моменти, в който губех религия в Господ, сърдех се, а в действителност това е било част от мен, нещо, през което трябваше да мина ”, показа Бояна, която не крие, че към момента се учи на доста неща.

„ Не считам, че съм водач в бизнеса по метода, по който Стефан беше, само че мисля, че подкрепям това, което той правеше. Опитвам се да остана в женската си сила, само че да съм безапелационна. В интерес на истината резултатите, които демонстрира бизнеса в последните две години, са доста положителни. Чак тогава си повярвах, че мога да се оправя.

Най-трудното ми решение беше да се разделя с Ева - огромната щерка на Стефан от първия му брак. Тя взе решението и аз трябваше да я поддържа и да я пусна. Никога преди този момент не съм си представяла, че ще се случи. Мислех, че сме мощни и ще се оправим. Беше огромен потрес за мен, в действителност не го чаках, тъй като съм я приемала като дете, макар че не е мое дете. Приемах я за доста непосредствен човек, доста.

Тя взе решение да не се занимава с хотелиерски бизнес, желае нещо по-пасивно, защото има две деца, за които желае да се грижи. Хотелската част остана за мен. Поддържаме връзки, само че към този момент не са такива, каквито са били. Имам специфична връзка с дъщеричката й, една доста чиста обич. В мен има горест от нейното решение, която си стои в мен, към този момент две години ”, съобщи Шарлопова.

Само ден след излъчването на изявлението, доведената й щерка й отвърна с обява в инстаграм. „ Обичам да виждам по какъв начин хората лъжат. Особено доста, когато обичат да се вършат на жертви. Никога, нищо не е каквото наподобява. Циркът не ми е в кръвта и популярност Богу! ” – написа Ева Шарлопова, визирайки мащехата си.

За всички е ясно, че двете не могат да се понасят, само че Бояна показва нещата по този начин, като че ли са първи приятелки. Според мълвата, двете дами имат даже и борба в съда за контрола на една от компаниите на починалия милионер. Отношенията сред двете се влошили няколко месеца след неочакваната гибел на Шарлопов, когато вдовицата стартира връзка с водача му – нещо, което щерката от първия брак на баровеца не съумя да преглътне.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР