Двете актриси си партнират във филма Часовете от 2002 г.

...
Двете актриси си партнират във филма Часовете от 2002 г.
Коментари Харесай

Мерил Стрийп: Никол Кидман е толкова добра актриса, че това е почти травмиращо

Двете актриси си партнират във кино лентата " Часовете " от 2002 година и в сезон 2 на " Големите дребни неистини ". Скоро Стрийп разсмя публиката, като се пошегува, че е " Много, доста мъчно да те назовават непрекъснато най-великата актриса на твоето потомство ".


" Кое още по-трудно? ", пошегува се Мерил Стрийп и добави, визирайки Кидман: " О! Още по-трудно е, когато играеш с различен човек, който също е доста, доста, доста, доста популярен артист. Това е същински мъчно ".

Стрийп споделя, че работата с Кидман в " Големите дребни неистини " е била моментът, в който " се е доближила до големите способности, които Никол има, до сеизмичната банка от страсти, които е заключила в себе си, и до нейната устойчивост в устрема ѝ да бъде същински създател, както и до нейната дисциплинираност ".

Тя цитира Кидман, която в първия ден от фотосите избира да направи прочувствена сцена няколко пъти, като всякога се показва чудесно.

" Още не съм се възстановила от този първи ден, в никакъв случай не съм виждала сходно нещо в живота си ", сподели Стрийп. " За мен беше съвсем травматично, тъй като си мислех, че тази жена е валкирия. Как е способна да издържи на това? Никога не се отпуска, в никакъв случай не се предава ", добави Стрийп./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР