Две заплахи е получил кметът Илко Стоянов, за които е

...
Две заплахи е получил кметът Илко Стоянов, за които е
Коментари Харесай

Ще те взривим: Брутални заплахи към кмета на Благоевград

Две закани е получил кметът Илко Стоянов, за които е осведомил съответните служби – полиция и прокуратура. Това показа през днешния ден той на конференция.

„ Още през септември аз получих закани. Едната беше: “Ще те взривим! “ във фейсбук на текстово известие. Втората опасност беше: „ Всеки ден те виждам. Ще те приключа когато си желая! “

Това става на 17 септември.

„ Подал съм съответния сигнал като всеки естествен жител, който живее тук, на територията на България. Заплахите са свързани с дейностите ми като длъжностно лице, като кмет. Получих разпореждане от прокуратурата, с което прокурорът споделя, че тези думи ще те взривим и ще те приключа в действителност не могат да се квалифицират като никакви закани. За мен това е неуместно! “, добави Илко Стоянов, представен от БНР.

Община Благоевград оказва финансова и логистична поддръжка по план, чиято активност е ориентирана към промяна на просветителния развой, прилаган при децата, диагностицирани с аутизъм.

Целта е децата с аутизъм да придобият умения за автономия, а за реализиране на ефикасни резултати експерти от Съединени американски щати ползват сполучливи способи за преквалифициране на педагогическия личен състав и адаптиране на методиката съгласно спецификата на българската просветителна система.

Освен това се реализират съвещания и образование на родители за насърчаване на характерни умения, които да оказват помощ за ранно идентифицирането на признаци в поведенческо отношение, присъщи за децата с аутизъм.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР