Две възможности за формиране на правителство вижда той: Има два

...
Две възможности за формиране на правителство вижда той: Има два
Коментари Харесай

Мартин Димитров: След третия път правителство ще има. В Петков и Василев виждаме партньори

Две благоприятни условия за образуване на държавно управление вижда той: „ Има два центъра, които могат да се оправят с тази задача. Единият е ГЕРБ-СДС, които са дружно от доста години, макар че няма да го признаят. И другият е – Демократична България и сътрудници. Такъв сътрудник може да бъде тази нова групировка ”.

 

Според него е значимо да се види „ кой ще успее да порасне в тази динамична обстановка ”.

 

„ Демократична България има растеж, както виждате от последните социологически изследвания. Трябва да създадем максимума, с цел да вземем гласовете в център-дясно. Това, което новият план може да направи е да вземе гласове и от лявото пространство. Това би било потребно за концепцията за сформиране на кабинет, Виждаме това като по-скоро нещо положително, защото за да  направиш държавно управление, ти би трябвало поддръжка ”, уверен е Димитров.

 

„ С Румен Радев имаме съществени разлики “, отговори той на въпрос за отношението на „ Демократична България “ към сегашния държавен глава “, означи той.

 

„ Ние от Демократична България би трябвало да издигнем личен претендент за президент, в случай че успеем да убедим и да подготвим задоволително мощна фигура за това. Решението ще зависи от управлението на партиите в обединението “, уточни Димитров.

 

„ След глобите по Закона „ Магнитски “ у нас няма задоволително храброст да се поведе борбата с корупцията. За да я понижим, би трябвало да признаем, че имаме проблем с корупцията. Виждате, че ГЕРБ и Движение за права и свободи отхвърлят това “, разяснява още той.
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР