Две тригодишни деца бяха простреляни от връстник в ясла в

...
Две тригодишни деца бяха простреляни от връстник в ясла в
Коментари Харесай

Връстник простреля две съвсем малки деца в детска ясла в САЩ

Две тригодишни деца бяха простреляни от връстник в ясла в американския щат Мичиган и са откарани в сериозно положение в болница.
Полицията в предградието на Детройт Диърборн заяви, че детето съумяло да откри зареден револвер в частен дом, който се употребявал като ясла. То стреляло един или два пъти и улучило други две деца. Медиите оповестиха, че в жилището е имало доста оръжия.
Смята се, че 1,7 млн. американски деца живеят в домове, където има незаключено заредени пушки и револвери и този случай е следващият, в който деца стават жертва на необезопасено оръжие.
Почти 1 300 деца умират, а 5 790 са лекувани от огнестрелни рани годишно в Съединени американски щати след такимва катастрофи, сочи най-ново проучване, оповестено в здравното сп. „ Педиатрикс”.
Щатският закон в Мичиган не не разрешава държането на оръжие в детски заведения, само че изисква да не бъдат заредени и да се съхраняват на недостъпни за деца места.
Детската ясла била проведена в дома на майка на 6 деца, която постоянно се грижела и за други деца, споделиха съседи. Според сестрата на дамата, тя не разрешавала на брачна половинка си да държи оръжие в къщата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР