Две студентки и ученичка са се притекли на помощ на

...
Две студентки и ученичка са се притекли на помощ на
Коментари Харесай

Не всичко е загубено: Едни дишат балони, но други помагат на хората

Две студентки и ученичка са се притекли на помощ на непозната жена в Димитровград. Положителният образец в контрас с няколко неприятни случая с подрастващото потомство в последните седмици.

В единия от тях ученички бяха снимани да " дишат " балони в Русе, а едната от тях даже бе придържана от приятелките си, с цел да не припадне. Във Варна младежи с тротинетки пък се напредварваха с коли са позиция на пътя.

Разбира се, измежду младежите има и доста за добър образец. Такъв е казусът и от Димитровград.

" Ако срещнеш добротата, помощта от непознати, още повече от младежи, не би трябвало да се премълчава. Снощи, прибирайки се от разходка в парк " Вапцаров ", близо до Е.Г., ми се случи  ненадейно нещо неприятно-обилно, дълготрайно кървене от носа. За мое благополучие до мен се оказаха три девойки - Айше, Елена, името на другото не си припомням. Двете са студентки, първокурснички, в СУ и УНСС, третото в 12-ти кл.,ЕГ " И.Богоров ". Те незабавно ми се притекоха на помощ, успокояваха ме, извикаха кола за спешна помощ, а след указаната мед.помощ ме придружиха до у дома. Почувствах се по този начин добре, все едно са моите внучки. Убедих се, че положителното съществува, че младежите са със положителни, дружелюбни сърца.

С този пост желая да им благодаря още веднаж, техните родители би трябвало да са горди, че са отгледали и възпитали такива деца! И апелирам, в случай че някой ги разпознае, да ми помогне да се свържа с тях. ", споделя пострадалата Слав Коцева.

Похвалите не се забавиха. Стотици харесаха обявата на дамата.

" Красив пост! Вдъхвате вяра, че положителното и човещината я има! Дай Боже повече такива младежи! Бъдете здрава! ", написа Мария Н.

" Така би трябвало и хубавите неща би трябвало да се споделят!Браво на девойките! ", добави Г. Димова.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР