Две шефки на ВИП бардаци, маскирани като луксозни сритпийз клубове,

...
Две шефки на ВИП бардаци, маскирани като луксозни сритпийз клубове,
Коментари Харесай

Разследване: Тарторът на бандата за секс услуги Митко Полицая, издаден от шефки на бардаци

Две шефки на ВИП бардаци, маскирани като първокласни сритпийз клубове, безусловно заковаха тартора на бандата за полови услуги Митко Полицая.

Управителките на „ Велвет” и „ Кама Сутра” са дали показания против Димитър Митров и са разказали обстойно и нашироко схемата, по която са осигурявали девойките за платена обич, както и кой седи на върха на пирамидата. Това стана ясно в спецсъда, който остави цялата тайфа отпред с Полицая в ареста на съвещанието в понеделник късно вечерта, написа „ Телеграф”.

Докато магистратите заседаваха по ограниченията за неотклонение на 13-те задържани, стана ясно, че и другите двама търсени от групата са се предали в ГДБОП. Техните ограничения ще бъдат гледани на съвещание през днешния ден.

По време на акцията спецченгетата щурмуваха три клуба – „ Велвет”, „ Кама Сутра” и „ Ротинг бар”. Арестувани бяха над 70 компаньонки, като огромна част от тях също към този момент са свидетелствали пред съдията против Митко Полицая. Управителката на третия клуб обаче отказала да приказва пред съда и остава в ареста дружно с шефовете си.

От прокуратурата и ГДБОП обясниха, че схемата на Митко Полицая била следната: който желаел да прави секс с компаньонка, си поръчват пиво и цената на услугата била включвана в сметката. Обикновено цената била 150 лева./ч. Всеки клуб си имал отговорник, който вечер предавал парите на финансиста на бандата Спас Джуджето. Той на собствен ред носел пачките на Полицая.

За бандата за полови услуги работели и водачи. Един от тях също бе оставен в ареста, макар че също дал показания против шефа си и цялата система на работа.

Това е следващ арест за Митров, който е някогашен служител на реда. Родом е от Своге. Той бе задържан зрелищно в границите на акция „ Нежен Октопод” преди години, само че по този начин и не се стигна до неоправдателни присъди. Тогава обвиняванията против него бяха същите. Сега съгласно прокуратурата бандата на Митров работила от 2016 година досега.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР