Две седмици след като беше ударено от микробус край Мадан,

...
Две седмици след като беше ударено от микробус край Мадан,
Коментари Харесай

Почина удареното от микробус край Мадан 25-годишно момиче

Две седмици откакто беше ударено от микробус край Мадан, 25-годишното момиче издъхна през вчерашния ден (19 юли) в университетската болница в Пловдив, потвърдиха от прокуратурата в Смолян.

Наталия Костадинова е от село Ловци. На 5 юли тя пресичала пътното платно преди общинския център, покрай разклона за родното й село, когато върху нея връхлетял микробус, ръководен от 68-годишен водач.
Жестокият удар предизвикал на младата жена тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка и счупени шийни прешлени. Транспортирана бе по неотложност в УМБАЛ " Св. Георги " – Пловдив. Повече от две седмици медиците се бориха за живота й, само че за жал несполучливо.
Местни хора споделят, че Наталия не е омъжена. Имала проблем със зрението и работела по стратегия за краткотрайна претовареност към община Мадан. Била извънредно добър човек.
68-годишният водач Васил Дамянов е от Мадан. След случая бил в доста неприятно здравословно положение от преживения потрес.
За злополуката е формирано досъдебно произвеждане. " Извършителят ще бъде измамен под отговорност за причиняване на гибел на пешеходец по несъобразителност ", сподели окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР