Две седмици преди началото на новата учебна година, родителите са

...
Две седмици преди началото на новата учебна година, родителите са
Коментари Харесай

Над 100 артикула в Lidl помагат на родителите в подготовката за новата учебна година

Две седмици преди началото на новата образователна година, родителите са в трескава подготовката за старта ѝ. За поредна година Lidl улеснява избора им, като концентрира всичко належащо за 15-ти септември на едно място – от обичайни училищен принадлежности до първокласен текстил и оферти за учебен обяд.
В магазините на веригата в цялата страна могат да се намерят изцяло наложителните за всеки възпитаник принадлежности като тетрадки, етикети, писалки, боички, блокчета, както и по-широк избор от раници за деца и младежи, несесери и всички прилежащи принадлежности, с които да бъдат попълнени. В допълнение към този набор родителите могат да открият и първокласен детски текстил, включително плюшени якета, суитшърти и тениски. А най-малките родителите могат да зарадват със занимателни игри, вълшебен дъски и дървени играчки, които развиват моториката, творчеството и логическото мислене на малчуганите.
 Великолепната бургер седморка на Lidl Великолепната бургер седморка на Lidl
Въпреки, че към момента се води спор за родината на бургера, везните мощно клонят в интерес на Америка. Затова от 24-и до 30-и август Lidl сл...
Първият образователен ден и подготовката за него носи доста неспокойствие и страсти на цялото семейство. Lidl за поредна година се грижи за учениците, на които след дългата почивка им следва да влязат „ свежари в час “, а родителите да спестят време и средства без това да е за сметка на качеството.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР