Две седмици преди изборите полицията в Бургас провежда мащабна акция

...
Две седмици преди изборите полицията в Бургас провежда мащабна акция
Коментари Харесай

Акция срещу купуването на гласове: На прицел са търговски обекти, работещи на вересия

Две седмици преди изборите полицията в Бургас организира огромна акция против пазаруването на гласове . На прицел са комерсиалните обекти, които работят на вересия.

Акция „ Респект “ се организира в ромската махала на квартал „ Горно Езерово “. От сутринта там има полиция и органи на реда под прикритие. Те превантивно респектират търговците на гласове преди локалните избори.

Министерството на вътрешните работи с ограничения за противопоставяне на закононарушения срещу политическите права

„ Операцията през днешния ден е ориентирана към пазаруването на гласове и се организира след получени за това сигнали. Сигналите, постъпили при нас, се обработват и тази информация се организира на територията на общините Бургас, Сунгурларе и Руен. Държа да уточня обаче, че интервенцията през днешния ден не е кампанийна и ние ще продължим с тези си превантивни дейности до деня на изборите “, това сподели комисар Марин Димитров, шеф отдел „ Охранителна полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

 Акция против пазаруването на гласове Снимка: Лора Стаматис

От думите му стана ясно, че към този момент има 14 арестувани лица и са формирани седем досъдебни производства. Операцията обаче към момента е в ход. Крайните резултати от нея ще бъдат систематизирани по-късно денем.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР