Две седмици основната роля на народните представители е да направят

...
Две седмици основната роля на народните представители е да направят
Коментари Харесай

Петър Москов: В парламента има ляв консенсус

Две седмици главната роля на народните представители е да създадат по този начин, че системата за гласоподаване най-вече да уйдисва на опцията техния резултат да бъде по-добър. Това не са народни представители, това са представители на самите себе си, които нямат място там с този дневен ред. Това сподели водачът на КОД Петър Москов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите му в Народното събрание има ляв консенсус. Българска социалистическа партия към този момент има стратегически сътрудник в ляво в лицето на „ Продължаваме промяната " и това е заслуга на президента, разяснява той.

Петър Москов съобщи, че КОД има четири целта за това да има мощна и смислена десница, каквато няма сега в Народното събрание: решителна лустрация, свободно от социализъм общество и стопанска система, гарантиране на външната и вътрешна национална сигурност и отбрана на вярата и фамилните полезности, върху които сме построени като нация.

Парламентарната народна власт би трябвало да бъда отстоявана и това би трябвало да стане посредством опълчване на идеологии, а не конюнктурни несъгласия сред персони.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР