Две от най-популярните и посещавани от мангизлии вериги от заведения

...
Две от най-популярните и посещавани от мангизлии вериги от заведения
Коментари Харесай

Джанъм и Театро се изнасят от Царево

Две от най-популярните и посещавани от мангизлии вериги от заведения у нас, които имат точки и в Царево – " Джанъм " и " Театро ", няма да отворят порти на царевския бряг това лято. Те се изнасят от най-южния български курорт, с цел да намерят кей в конкурентната морска дестинация – Созопол.

Според неофициална информация, притежателите им преглеждат терени наоколо до врата в Стария град, където са позиционирани най-скъпарските заведения, както и на плаж „ Смокиня “, осведоми локалния уебсайт " Флагман ".

" Джанъм " и " Театро " отвориха в Царево преди 3 години, когато профилът на туристите по българското Черноморие бе много по-различен. По време на коронавирус пандемията точно тази част на юг привличаше българския хайлайф с цялостен джоб и столичните сноби - обичайни клиенти на веригите, чийто притежатели са едни и същи бизнесмени, с усет за отлична кухня и първокласен саунд.



В пандемичните сезони – 2020 и 2021 ресторантът и нощният клуб се пръскаха по шевовете и се радваха на заможни гости, автопаркът им бе впечатляващ – с лимузини и джипове за милиони левове.

Миналата година обстановката стартира да се трансформира, българите с доста пари отново се ориентираха към гръцките острови. Анализът на настройките евентуално е причина дискотеката и ресторантът да се пренасочат към друго място, желано от платежоспособната клиентела.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР